Diensten

 

Koers gesprekken

 

 

Je wordt tijdens het gesprek ondersteund bij je ont-wikkeling naar je eigenheid. De lotus opent en de kern (her-)‘ontdekt’. 


In sommige fases van het leven sta je voor nieuwe keuzes. Weet je even niet welke weg je wilt of kunt bewandelen? In je loopbaan, in je relatie, je vriendschappen? Tijdens deze sessies gaat het om het (her-) ont-dekken van je koers, en welk zeilen je kunt bijzetten.


Eenvoud vormt de basis. Soms zoekt men en ontdekt men dat als men stopt met zoeken het antwoord of de oplossing heel dichtbij is.50 /Sessie

  

Mindfulness

 

 

Tijdens deze sessies werken we met inspirerende oefeningen die leiden tot meer ontspanning van lichaam en geest en bewuster leven. Het gaat om training van aandacht, van gewaarzijn, van en bewust te zijn van je gedachten, gevoelens en je lichaam. Door vaker je aandacht te sturen, leer je afstand te nemen van de spinsels in je hoofd. De oefeningen bestaan o.a.:


             - ademhalingsmeditaties

             - geleide meditaties (dmv visualisatie / klanken)

             - lichaamsgerichte oefeningen

             - energiemeditaties

50 /Sessie

  

(Familie-) Opstellingen

 

 Systemisch werken


Zowel voor volwassenen als voor kinderen en tieners geeft een opstelling inzicht en brengt beweging in onbewuste patronen en dynamieken die het functioneren belemmeren. Als individu ben je altijd verbonden met je (familie-) systeem. Het systeem zoekt als geheel naar balans, waarbij het kan gebeuren dat je 'verstrikt' raakt met het lot van iemand anders uit je systeem. Dit gebeurt vooral als leden buitengesloten of niet erkend zijn of als bijvoorbeeld traumatische ervaringen niet verwerkt zijn in vorige generaties. Hierdoor ben je niet vrij om je eigen weg te gaan. 


Je kunt kiezen uit de volgende vormen van opstellingen:

             - individuele opstelling (dmv gebruik van matjes)

             - opstelling met representanten

             - tafelopstelling 

50 /Sessie